1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi all! No longer will threads be closed after 1000 (ish) messages. We may close if one gets so long to cause an issue and if you would like a thread closed to start a new one after a 1000 posts then just use the "Report Post" function. Enjoy!

Board Slowness?

Discussion in 'Board Business' started by antmanb, Jul 19, 2013.

  1. antmanb

    antmanb Well-Known Member

    6,540
    9,301
    Is it just me or is anyone experienceing long lags while the board loads? If I try to load the forum or try to reply to a post it it taking minutes to load up.
     
  2. Tesla

    Tesla Whippet Good

    2,263
    733
    I'm experiencing some slowness, too. I thought it was just me.
     
  3. taf2002

    taf2002 zexy demon

    18,921
    10,244
    I don't want to start a new thread for this: lately when I put my cursor on the green boxes it doesn't show the person's rep level anymore. Is there some setting I need to do?
     
  4. Simone411

    Simone411 FSU Uber fan

    12,595
    14,005
    taf, I think I understand. If your curser is just a little above the green boxes/blobs, it won't show it. Try putting your cursor underneath the green blobs and then go up with the cursor. You should see the rep level after you go up and touch the green blobs.
     
  5. taf2002

    taf2002 zexy demon

    18,921
    10,244
    Thanks. I tried that and it didn't work. Then I put the cursor out to the right side, not touching the green blobs & it works. That was purely by chance.
     
  6. Simone411

    Simone411 FSU Uber fan

    12,595
    14,005
    Thanks. It worked for me, too, and was better than my suggestion. :)