1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi all! No longer will threads be closed after 1000 (ish) messages. We may close if one gets so long to cause an issue and if you would like a thread closed to start a new one after a 1000 posts then just use the "Report Post" function. Enjoy!

Board problems?

Discussion in 'Board Business' started by milanessa, Mar 17, 2012.

  1. numbers123

    numbers123 Well-Known Member

    30,765
    5,034
    I wasn't trying to get on at that time, but it has been sporadic like that for a couple of days.
     
  2. Cyn

    Cyn Well-Known Member

    21,297
    5,670
    It's been acting kind of hinky yesterday and this morning for me as well.

    Also, I posted a comment in the Premium Membership thread stickied at the top of this forum about renewing my subscription as I'm still unable to access SS - could this be related to the possible problems happening this morning?
     
  3. WindSpirit

    WindSpirit OmnipresentAdmeanistrator

    7,938
    2,302
    Not sure, probably just a software glitch. This one happens from time to time. BTW, I've sent you a PM.
     
  4. Cyn

    Cyn Well-Known Member

    21,297
    5,670
    Thanks, babe :).

    I received your PM and forwarded the info to you per your instructions, but when I tried to send you a reply PM to let you know I sent it, it wouldn't work because my mailbox was full :lol: .
     
  5. WindSpirit

    WindSpirit OmnipresentAdmeanistrator

    7,938
    2,302
    I got it, looks like you're all set. :)

    I mean, I got the forwarded email. :lol: Check if your sub works. I can see your rep so it should.
     
  6. milanessa

    milanessa engaged to dupa

    18,917
    2,871
    I just tried to quote someone in order to reply to a specific post. Their post doesn't show up in the reply box. :confused:
     
  7. harekrishna43

    harekrishna43 Active Member

    896
    204
    I have a new iphone and when I logged in to FSU I got the welcome message but when I tried to visit any of the threads I got a message that I wasn't logged in. When I hit the back button, I got another message that I entered an incorrect password and only would have 4 more attempts to correct it.

    I am very low tech but that didn't seem right to me.

    Any suggestions?
     
  8. Cyn

    Cyn Well-Known Member

    21,297
    5,670
    Hopefully it's a momentary glitch, but the board seems to load the main forum page with no problem, but it's lagging (in one case over 4 minutes) to enter various subforums as well as threads. It's been happening for the past 15 minutes or so.

    I went to a few different other websites and the pages loaded quickly.

    Just wanted to give y'all an FYI.

    ETA: As of 3:15, everything seems to be loading perfectly :cheer2:
     
    Last edited: May 18, 2012
  9. skatefan

    skatefan home in England

    7,062
    2,626
    All fine here :)
     
  10. HisWeirness

    HisWeirness pork cutlet bowl fatale

    11,922
    1,911
    Site has been sticky (taking minutes to load) off and on for the last half hour. The rest of the net is working fine for me. ;)
     
  11. kimkom

    kimkom Two Pot Screamer

    13,561
    4,450
    Yes, it was like that for a bit late this afternoon too.
     
  12. antmanb

    antmanb Well-Known Member

    6,544
    9,311
    I'm having problems getting sub folders to load up - seems to take an age, Sekret Sources being the longest to load.
     
  13. FarFarAway

    FarFarAway Four the Dark Side

    2,852
    717
    Anyone has the problem with the board today? I constantly get the "can't find remote server" mistake. It seems to appear out of nowhere very randomly and with different browsers. Thanks!