Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: Board problems?

  1. #21
    Failing her snatch
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    The Isles Of Wonder :P
    Age
    42
    Posts
    16,528
    vCash
    100
    Rep Power
    12606
    Many apologies!! Forum is now open
    Dont Hate! Gyrate!

  2. #22
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Iowa
    Posts
    11,012
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    YAY! We love you Sharpie (and any other admins who helped fix it)

  3. #23
    GPF Barcelona here I come
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    NYC, New Mexico, Azores, Cape Cod then Barcelona :)
    Posts
    9,174
    vCash
    334
    Rep Power
    33415
    I'm still having problems getting on today.. in addition to the other days.. I still have another year left on my pass and supposed to have priority access when busy so its not that.. I've also tried different browsers? took me 15 mins to just get on to this page.. just keeps forever loading
    Thanks to PI .. I discovered I'm actually a Nontheist

    "Love is better than Anger, Hope is better than fear" Jack Layton 1950-2011

  4. #24

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Back to skating!
    Age
    36
    Posts
    17,416
    vCash
    500
    Rep Power
    2755
    Yes, I have random problems too. Yesterday I could understand it with the heavy traffic but today is weird?

  5. #25
    The wiener takes it all
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Minor Planet Johnnyweir 12413
    Posts
    11,591
    vCash
    500
    Rep Power
    1728
    Quote Originally Posted by Hedwig View Post
    Yes, I have random problems too. Yesterday I could understand it with the heavy traffic but today is weird?
    Same here.

  6. #26

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    New England, USA
    Posts
    5,943
    vCash
    470
    Rep Power
    12447
    Weirdness here, too, mostly navigating between pages. If I stop the page loading, then navigate to the menus, it seems ok.
    AceOn6, the golf loving skating fan

  7. #27
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Iowa
    Posts
    11,012
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    I noticed the "show new posts" button is gone...

  8. #28
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Looking for cupcakes
    Posts
    30,765
    vCash
    5550
    Rep Power
    0
    The forum is loading very slowly and takes a very long time to load pages. I don't seem to have this issue with any other site?

    ETA: particularly when I try to post a reply or edit a post
    Last edited by numbers123; 04-25-2012 at 12:17 PM.

  9. #29
    OmnipresentAdmeanistrator
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    7,938
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    I was here about 30 minutes after you posted but didn't experience any issues. How long did it last for you?

  10. #30
    OmnipresentAdmeanistrator
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    7,938
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    OK, I couldn't get on the board for a few minutes around 9:40 AM EST. Anyone else?

  11. #31
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Looking for cupcakes
    Posts
    30,765
    vCash
    5550
    Rep Power
    0
    I wasn't trying to get on at that time, but it has been sporadic like that for a couple of days.

  12. #32
    Registered User
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Celebrating Jeremy Abbott's FS at 2014 Worlds...
    Posts
    21,222
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    It's been acting kind of hinky yesterday and this morning for me as well.

    Also, I posted a comment in the Premium Membership thread stickied at the top of this forum about renewing my subscription as I'm still unable to access SS - could this be related to the possible problems happening this morning?

  13. #33
    OmnipresentAdmeanistrator
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    7,938
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Cyn View Post
    It's been acting kind of hinky yesterday and this morning for me as well.

    Also, I posted a comment in the Premium Membership thread stickied at the top of this forum about renewing my subscription as I'm still unable to access SS - could this be related to the possible problems happening this morning?
    Not sure, probably just a software glitch. This one happens from time to time. BTW, I've sent you a PM.

  14. #34
    Registered User
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Celebrating Jeremy Abbott's FS at 2014 Worlds...
    Posts
    21,222
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by WindSpirit View Post
    Not sure, probably just a software glitch. This one happens from time to time. BTW, I've sent you a PM.
    Thanks, babe .

    I received your PM and forwarded the info to you per your instructions, but when I tried to send you a reply PM to let you know I sent it, it wouldn't work because my mailbox was full .

  15. #35
    OmnipresentAdmeanistrator
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    7,938
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    I got it, looks like you're all set.

    I mean, I got the forwarded email. Check if your sub works. I can see your rep so it should.

  16. #36
    engaged to dupa
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Heaven for climate, Hell for company.
    Posts
    18,917
    vCash
    500
    Rep Power
    1084
    I just tried to quote someone in order to reply to a specific post. Their post doesn't show up in the reply box.
    3539 and counting.

    Slightly Wounding Banana list cont: MacMadame.

  17. #37

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    The big baked apple
    Posts
    781
    vCash
    500
    Rep Power
    1106

    Logging in on Iphone

    I have a new iphone and when I logged in to FSU I got the welcome message but when I tried to visit any of the threads I got a message that I wasn't logged in. When I hit the back button, I got another message that I entered an incorrect password and only would have 4 more attempts to correct it.

    I am very low tech but that didn't seem right to me.

    Any suggestions?

  18. #38
    Registered User
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Celebrating Jeremy Abbott's FS at 2014 Worlds...
    Posts
    21,222
    vCash
    500
    Rep Power
    0
    Hopefully it's a momentary glitch, but the board seems to load the main forum page with no problem, but it's lagging (in one case over 4 minutes) to enter various subforums as well as threads. It's been happening for the past 15 minutes or so.

    I went to a few different other websites and the pages loaded quickly.

    Just wanted to give y'all an FYI.

    ETA: As of 3:15, everything seems to be loading perfectly
    Last edited by Cyn; 05-18-2012 at 08:27 PM.

  19. #39

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    UK
    Posts
    5,014
    vCash
    500
    Rep Power
    13073
    All fine here

  20. #40
    The wiener takes it all
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Minor Planet Johnnyweir 12413
    Posts
    11,591
    vCash
    500
    Rep Power
    1728
    Site has been sticky (taking minutes to load) off and on for the last half hour. The rest of the net is working fine for me.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •