Unable to use "Multi-Quote Function" and also "Reply with Quote" Function

Discussion in 'Board Business' started by NadineWhite, Dec 24, 2013.

  1. NadineWhite

    NadineWhite Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,184
    Please help, thank you. :)

    Btw, this has been going on for about a month now, tried everything in "My Settings" section, but still having problems. Thanks for understanding.

    Sincerely,

    Nadine White
     
  2. NadineWhite

    NadineWhite Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,184
    ETA: also unable to use "Reply To Thread" function, and also unable to use "Edit Post" function, which is why I'm having to post another reply instead of being able to edit my original post. :(


    Only able to use "Quick Reply" is all.
     
  3. Simone411

    Simone411 aka IceSkate98

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    7,223
    Hi, Nadine. You might need to clear your cache/cookies. Depending on what operating system you have (like Windows 7, etc.) it could be that you need to upgrade to the latest flash player. If you're using Windows 7, there is also an upgrade from IE 10 to IE 11. When I upgraded, it solved a problem that I was having here at FSU. Hope that helps some. :)
     
  4. NadineWhite

    NadineWhite Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    2,184
    Just now saw your kind message, Simone411, sorry so late (haven't been on the board for a while). :) Will do so after the Ladies SP. Thanks for the much appreciated info. Crossing my fingers it work. :saint: