Posting error

Discussion in 'Board Business' started by mollymgr, Mar 10, 2014.

  1. mollymgr

    mollymgr Well-Known Member

    1,379
    496
    83
    I'm getting a database error when trying to post. My username shows up in the last post column but the post is missing from the thread??:confused:
    I'm afraid I'm double posting and I can't even see it.:slinkaway
     
  2. Prancer

    Prancer Jawwalking Staff Member

    39,076
    6,869
    113
    I see it--it's in the D&W thread. Unfortunately, I can't past page 26 on that thread and your post should be on page 27.

    I just got a database error on another thread, too.

    My advice for now is to wait a while and then try again.
     
  3. Maofan7

    Maofan7 Member

    6,436
    3,676
    113
    There appears to be a major fault. I got a database error when posting in the word association thread several hours ago, but it showed up (post 645). However, falling dance's post at post 644 is showing up as the last post, yet there have been 4 subsequent posts. In the Off The Beaten Track section, it shows the position as of several hours ago because it's not showing each threads correct last post. It's the same across the board with the Thrash Can, the Great Skate Debate, etc

    ETA - its the same with this thread - mollymgr's 1st post is showing as the last post, despite the fact that there have been 2 subsequent posts
     
  4. Cyn

    Cyn Well-Known Member

    21,222
    5,556
    113
    Having similar problems as well -- the forum home page seems to be updated to indicate the most recent comments, yet when I open up any of the subforums, they don't show and posts past around 10:00 EDT or thereabouts.

    I posted in the movie thread in OTBT a few hours ago, and I know there have been at least two comments after it, but none of them is showing up.
     
  5. l'etoile

    l'etoile New Member

    4,891
    845
    0
    I'm having the same trouble as Maofan's and Cyn's on several threads in OTBT. I hope our server is okay.
     
  6. BaileyCatts

    BaileyCatts Well-Known Member

    5,987
    488
    83
    Just adding that I have that same database error issue in case you are tracking it or something. :) My post is there, but it doesn't bump the thread up or show a new post has been added to the thread.
     
  7. SHARPIE

    SHARPIE Hapless Board Owner Staff Member

    17,153
    5,505
    113
    It's been flagged.
     
  8. Server Guy

    Server Guy Guest

    Looking in to this.
     
  9. Server Guy

    Server Guy Guest

    Should be sorted now. :)
     
  10. antmanb

    antmanb Well-Known Member

    3,783
    1,725
    113
    I don't know if it's the same thing, but in trying to view the Snark thread in secret sources - the last post I see is Jen's #940, I posted after that with a snark about not being able to view new posts to see what would happen and I can't see any news posts including my own. I see others have posted but can't read them. Also the go to last post read button only takes me to the top of page 47.
     
  11. allezfred

    allezfred Old and Immature Admin Staff Member

    44,092
    10,659
    113
    Same issue here.
     
  12. Server Guy

    Server Guy Guest

    Okay that's weird. Looking in to it.
     
  13. Server Guy

    Server Guy Guest

    How about now?
     
  14. jeffisjeff

    jeffisjeff Well-Known Member

    14,559
    1,724
    113
    If I go to the main page, it shows that the most recent post in PI is in the Ukraine thread at 1:28am (eastern time) today. But if I open up PI, it shows the most recent post in the Ukraine thread was made yesterday at 10:30am. But if I click on the last page of the Ukraine thread, I can actually see the post made at 1:28am. Weird!
     
  15. Reuven

    Reuven Official FSU Alte Kacher

    12,350
    3,733
    113
    Seems to be working OK. The :sekret: in me wonders if vBulletin is messing around with us because we're moving.... Co-incidence? You decide. ;)
     
  16. Server Guy

    Server Guy Guest

    Probably related to the database hiccup we had this morning. It should resolve itself in due course. If not, I'll run some diagnostics.

    LOL. I like your thinking ;)
     
  17. antmanb

    antmanb Well-Known Member

    3,783
    1,725
    113
    It's working normally again for me. Thank you!