PDA

View Full Version : Anyone having youtube issues?



BigB08822
01-11-2011, 11:09 PM
Is anyone else having problems with Youtube? I tried to watch some videos this morning and was having no problems until suddenly I got a message about verifying my password. I closed the window because I thought maybe the link I followed was a fake. However, it asked me the same thing when I went straight to youtube myself. I did as asked and then it said I needed to link my youtube account to a google account so I did. It then gives me an error saying there are too many redirections...? I can't go to youtube at all now. :( Is this happening to anyone else?

Buzz
01-12-2011, 12:02 AM
No, not of late. I am listening to one of my favourite Kenny Rogers songs as I type this. :)

shan
01-12-2011, 12:06 AM
No, not of late. I am listening to one of my favourite Kenny Rogers songs as I type this. :)

The Gambler? Islands in the Stream? Lady?

Buzz
01-12-2011, 12:09 AM
The Gambler? Islands in the Stream? Lady?

Yesterday it was The Gambler, and Lady. Today it is Coward Of The County. :D

shan
01-12-2011, 12:23 AM
I knew it was the Gambler!!!! :lol:

brina
01-12-2011, 01:06 AM
I had this happen to me too. I put in my password and it told me that I HAD to link my accounts or I could log out.

BigB08822
01-12-2011, 01:48 AM
I had this happen to me too. I put in my password and it told me that I HAD to link my accounts or I could log out.

But did you try and link your accounts? If so, did it work or did it give you the same issues? I am afraid now that I can never get on youtube again or that my account will be closed and thus I will lose my videos.

Aussie Willy
01-12-2011, 02:02 AM
I had that exact same problem last night. So it wasn't just me.

I just had a look at it again from work. It basically wouldn't accept my password but then came up with the thing about being connected to a Google account.

Not sure if this link helps but it looks related to the problem some of us are having.

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=69972

brina
01-12-2011, 02:32 AM
I didn't want to link them so I just logged out.

BigB08822
01-12-2011, 04:51 AM
I just went to youtube and now it is working just fine, go figure...

Thanks for the help.

Aussie Willy
01-12-2011, 07:15 AM
Yes mine is working again too.